ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt flygbolag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt flygbolag

Nu söker vi en driven ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till vår kund som är ett svenskt välkänt flygbolag som just nu befinner sig i en spännande och expansiv fas. Uppdraget startar omgående och löper på till hösten 2023.

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent till vår kund kommer du tillsammans med ett familjärt och sammansvetsat team arbeta med kundreskontran för ett eller flera bolag. Förutom arbetet i den dagliga verksamheten kommer du även att driva förbättringar och affärsprocesser framåt. I din grupp kommer du att arbeta med sex kollegor och rapporterar direkt till redovisningschef.
Förutom detta kommer ditt arbete även att bestå av:

  • Löpande bokföring

  • Fakturering och registrering av in och utbetalningar

  • Avstämning av reskontran

  • Rapportering till myndigheter

  • Ansvarig för kundreskontra mailen internt och externt.

  • Arbete vid månadsbokslut

  • Ansvarig för cashflow utfall

  • Ad-hoc

Vem är du?

Du är en social och utåtriktad person som trivs att arbeta både i team och enskilt. Du har en god problemlösningsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt i handledning av kollegor och medarbetare. Du uppskattar att arbeta i en organisation där det kan ske snabba förändringar som kan kräva nya anpassningar och som person har du ett driv och en ambition att kontinuerligt utvecklas. Du har en stark analytisk och problemlösande förmåga och fallenhet att anpassa kommunikationen till olika behov när du koordinerar, samordnar och leder aktiviteter. Som person är du även initiativtagande och prestigelös och orädd samt gör det som behövs för att få jobbet gjort.
Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi och har arbetat som ekonomiassistent i minst 1-3 år med fördel inom kundreskontra. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är du systemvan och har lätt för att lära dig nya, samt är meriterande om du tidigare jobbat i Visma Control samt en van användare av excel.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett spännande bolag, med start omgående där arbetet är till stor del förlagt på kundens kontor i Bromma. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef,
Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt flygbolag

Jurek