ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiassistent

Ort
Kategorier
Utgår

2024-02-25

Ansök nu

Ekonomiassistent

Nu söker vi en ekonomiassistent till ett företag i Tomelilla.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att sköta kund- och leverantörsreskontran, löpande registreringar, faktureringspåminnelser och liknande. Samtidigt är du behjälplig med övriga administrativa uppgifter på kontoret.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har jobbat med ekonomi tidigare. Du känner dig hemma i kontorsmiljö och trivs med att stötta till där du behövs. Ordning och reda, struktur och samarbetsförmåga är utmärkande drag hos dig. Du är en van datoranvändare och har du dessutom jobbat i Fort Knox är det en stor merit.
Du behärska svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Siversson, 0417-77 99 83 eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde snarast. Tjänsten börjar som ett vikariat, men det finns stora möjligheter att den övergår i en tillsvidareanställning.

Ansök direkt då vi behandlar alla ansökningar löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 17/12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Dela detta jobb

logo
Ekonomiassistent

Wikan Personal AB