ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent

Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Ekonomiassistent

Arbetsplatsen

Ekonomienheten i Karlsborgs kommun behöver stärka upp med ytterligare en medarbetare till vårt engagerade team under implementationen av nytt ekonomisystem. Du kommer att arbeta centralt som ekonomiassistent på ekonomienheten, inom ett brett område och stötta kollegorna på enheten under andra halvåret 2023 på heltid med tillträde snarast.

Ekonomienheten tillhör organisatoriskt kommunledningsförvaltningen och utgörs just nu av sju tjänster. Din huvudsakliga placering kommer att vara i Karlsborgs kommunhus.

Arbetsuppgifter

Rollen är bred och innebär arbete internt ut mot våra förvaltningar. I ditt uppdrag som ekonomiassistent ingår bland annat fakturahantering, kundreskontra, leverantörsreskontra, redovisning samt stöd vid diverse ekonomiska frågor och övriga förekommande arbetsuppgifter på en ekonomienhet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller annan motsvarande utbildning/erfarenhet inom ekonomi eller ett par års erfarenhet inom ekonomiarbete. Erfarenhet från redovisning och bokslut är positivt och erfarenhet inom offentlig förvaltning är en fördel.

Som person är du självständig, strukturerad och analytisk med hög ansvarskänsla. Du gillar utmaningar samt utveckling av arbetssätt och är kvalitetsmedveten. I rollen som ekonom är det viktigt att du är serviceinriktad, har lätt för att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga att samarbeta. För att lyckas i rollen behöver du vara självständig och ansvarstagande, samt vara flexibel och ha en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Övrigt

Vi välkomnar samtal med frågor kring tjänsten från sökande, men undanber oss kontakt med säljare och rekryteringsbolag.

Vi genomför löpande urval och ev tillsättning av tjänsten, så vänta inte med din ansökan! 

Vi arbetar i Visma affärslösningar (ekonomisystem för offentlig sektor) för tillfället men är på väg att byta till Unit4 erp, Office 365 och Stratsys. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

Ekonomiassistent

Karlsborgs kommun