ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

EKONOMIANSVARIG TILL SUNVIO I JÖNKÖPING

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

EKONOMIANSVARIG TILL SUNVIO I JÖNKÖPING

Vill du vara med och driva ekonomifunktionen i ett spännande och växande solcellsföretag? Är du en utåtriktad och glad person med ett gott siffersinne? Då har vi garanterat utmaningen för dig! Till Sunvio i Jönköping söker vi nu en erfaren Ekonomiansvarig som vill ta sig an det övergripande ansvaret för företags ekonomihantering. Här blir du en del av ett modernt företag med placering i fina lokaler på Gro36 i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande så vi tar gärna emot din ansökan redan idag!  

Det här är Sunvio
Sunvio AB är ett av Jönköpings snabbast växande företag inom solenergi och bidrar till omställningen av grön energi och en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar. Vi projekterar, säljer och installerar kompletta solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där allt material är från välkända tillverkare och av högsta kvalitet. Vi har egna montörer och erbjuder ett gratis platsbesök för att klarlägga alla förutsättningar så att våra kunder kan känna sig trygga och nöjda med både affären och samarbetet med oss.

Som en naturlig följd av vår tillväxt söker vi nu en Ekonomiansvarig till vårt kontor på Gro36 i Jönköping. Vi har ett modernt arbetssätt där du själv väljer om du vill arbeta på kontoret eller hemifrån och arbetar mer resultatbaserat än tidsbaserat.

Om din roll
I rollen som Ekonomiansvarig på Sunvio får du ett helhetsansvar för verksamhetens ekonomi där du i nära samarbete med VD får driva ekonomifunktionen framåt . Du ansvarar för den dagliga redovisningen, ser över flöden samt effektiviserar och säkerställer att funktioner och system använts på ett korrekt sätt. Här du får chansen att bidra med din erfarna kompetens inom ekonomi och vara med och påverka till företagets fortsatta utveckling. En viktig del i rollen kommer vara att stötta verksamheten med budgetarbete, målstyrning och rapportering. Vidare arbetar du med digitaliseringen inom ekonomifunktionen samtidigt som du har ett proaktivt arbetssätt som syftar till att identifiera och lyfta möjliga förbättringsåtgärder.

På Sunvio välkomnas du till en händelserik och utvecklande arbetsplats där du ingår i ett engagerat team som idag består av 25 personer som värdesätter en positiv stämning och ett modernt arbetssätt. Här finns alla möjligheter för dig som har höga ambitioner och som samtidigt vill bli en del av en spännande och utvecklande resa.

Fokus i din roll

 • Övergripande ekonomi och redovisningsansvar

 • Löpande redovisningsarbete samt avstämningar

 • Kund- och leverantörsreskontra

 • Månads- och årsbokslut

 • Administrering av företagets löner

 • Analys av balans- och resultatrapporter

 • Deklarationer

 • Budget- och prognosarbete

  Vi ser gärna att du har

 • Relevant akademisk utbildning samt några års arbetslivserfarenhet inom redovisning eller revision.

 • Erfarenhet av självständigt bokslutsarbete

 • Erfarenhet av lönehantering

 • En vana inom rapportering och deadlines

 • God systemvana och gärna erfarenhet ifrån Hogia och Fortnox


Vem är du?
Som person är du positiv, prestigelös och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden. Vidare har du en god analytisk förmåga, du är lösningsorienterad och trivs med att ta ett stort ansvar. Ditt arbete präglas av ett nyfiket förhållningssätt, initiativförmåga och en stark vilja att utveckla såväl dig själv som ekonomifunktionen framåt.

Vi erbjuder dig
Team-aktiviteter, förmåner som friskvårdsbidrag, gratis parkering samt möjligheten att utvecklas. Vi öppnar nu en ekonomiavdelning och du kommer vara först in! Därför är det viktigt att du har flerårig erfarenhet då vi kommer att förlita oss på din expertis när det kommer till ekonomifrågor. Allteftersom vi fyller på ekonomiavdelningen öppnas nya roller upp som kan diskuteras vidare kring om du är intresserad och om vi tror att du kan passa

Bra för dig att veta

 • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 • Placeringsort på Gro36 i Jönköping.

 • Du rapporterar till VD och kommer sitta med i ledningsgrupp.

 • Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68.

 

 

Dela detta jobb

logo
EKONOMIANSVARIG TILL SUNVIO I JÖNKÖPING

Workspace Recruit