ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiansvarig till CAG Syntell

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Ekonomiansvarig till CAG Syntell

Har du bred erfarenhet inom redovisning och ekonomistyrning?
Är du prestigelös och gillar att ta ansvar? Söker du ett noterat företag med en familjär känsla? Då kan tjänsten som Ekonomiansvarig för CAG Syntell, ett dotterbolag inom CAG-koncernen, passa just dig!

CAG är en familjär IT-koncern som erbjuder kvalificerad specialist- och verksamhetskonsulting med fokus på Technology Management, Systemutveckling, Cyber Security, Drift & Förvaltning samt Utbildning. Koncernen bildades 2005 och består av 10 dotterbolag och ca 450 medarbetare med huvudkontor i Stockholm. Större kundsegment finns inom Försvar, Bank & Finans, Handel & Tjänster, Industri & Infrastruktur samt Vård & Omsorg. CAG Syntell – oberoende konsult- och utbildningspartner sedan 1994. I över 25 år har vi erbjudit våra kunder expertis och utbildning inom Verksamhetsutveckling, Systems Engineering, Kravhantering, Konfigurationsledning samt Integrerat Logistikstöd.

I rollen som Ekonomiansvarig för CAG Syntell har du helhetsansvar för redovisning och ekonomistyrningen i bolaget. Rollen är verksamhetsnära och du fungerar som stöd åt bolagets VD. Du har även kontakt med bolagets anställda och partners i olika frågor. Du blir även en viktig del av koncernens ekonomigrupp som består av koncernens CFO, koncerncontroller samt ekonomiansvariga i de andra CAG-bolagen. Att bidra till effektivisering, process, system och rutinutveckling kommer vara en viktig del av tjänsten.

Kontoret är beläget på Sandhamnsgatan 63C. 

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Bokslut och årsredovisning inkl koncernredovisning

 • Konsolidering av bolagets koncernbolag, svenska och utländska

 • Projektredovisning

 • Löneadministration

 • Momsredovisning

 • Löpande redovisning

 • Ekonomistyrning
  – Budget och prognos
  – Rapportering, analys och uppföljning

 • Utveckling av rutiner och processer

 • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomifunktion

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning samt flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning och ekonomistyrning. En lämplig bakgrund kan vara som kvalificerad redovisningskonsult, redovisningsekonom eller ekonomiansvarig men det viktigaste är att du gillar och trivs med redovisning. Du är även en van användare av Excel.

Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen som Ekonomiansvarig ser vi gärna att du är prestigelös och van att ta eget ansvar.
Eftersom detta är en verksamhetsnära roll behöver du vara intresserad av bolagets verksamhet. 
Du har många interna kontakter och vi ser därför att du är utåtriktad, nyfiken och serviceinriktad.
Andra egenskaper är noggrann, flexibel och förändringsbenägen.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar CAG Syntell med Mpya Finance. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim, 070-842 13 77 alt maria.brisheim@mpya.se
Ansök gärna snarast då urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig till CAG Syntell

Mpya Finance AB