ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiadministratör till Yabie Enterprise

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-07-09

Ansök nu

Ekonomiadministratör till Yabie Enterprise

Ekonomiadministratör till Yabie Enterprise

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Nu söker vi en prestigelös och flexibel person med tidigare erfarenhet från en roll som ekonomiadministratör. Här får du arbeta i ett framgångsrikt team med varierande arbetsuppgifter i en bred ansvarsfylld tjänst. Låter det som något för dig? Då kan tjänsten som ekonomiadministratör till Yabie Enterprise vara rätt för just dig!

Tjänstebeskrivning & Erbjudande 

Tjänsten som ekonomiadministratör passar dig som är öppen, flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du får blir en del av Yabie Enterprise ekonomiteam och bli en viktig del av teamet. Arbetsuppgifterna är varierande och av olika karaktär, där det är viktigt att du är prestigelös och en do:er. Tjänsten innefattar alltifrån att hantera order i systemet till att sköta löpande bokföring.

Exempel på arbetsuppgifter är:

• Fakturering och orderhantering
• Hantering av leverantörsfakturor
• Redovisning
• Lön
• Rapportering av moms och skatter

Personprofil

Vi tror att du som söker har minst 2 års erfarenhet i en roll som ekonomiassistent eller motsvarande för att känna dig tillräckligt trygg i tjänsten. Vi ser att du har arbetat med order/fakturering eller löpande redovisning. 

För att lyckas i rollen krävs följande erfarenheter/egenskaper:

• Några års erfarenhet av ekonomi och affärssystem
• Analytisk förmåga
• Noggrannhet
• Positiv inställning
• Prestigelös

Meriterande

• Erfarenhet av MS Business Central
• Erfarenhet av norsk bokföring och redovisning
• Erfarenhet av Salesforce
• Utbildning inom ekonomi

Vi ser att du som söker är en person som är engagerad och mån om att vilja representera Yabie Enterprise. I din roll är det mycket att hålla reda på varav arbetet kräver att du är en do:er som kan hålla en god struktur i ditt arbete och kan prioritera det som är viktigast för stunden så alla deadlines uppfylls. Som person är du flexibel, öppen och trevlig. Du har en positiv attityd och är engagerad i ditt arbete.

Övrigt 

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Karlstad

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Välkommen med din ansökan!

Om Yabie Enterprise

Yabie Enterprise är ett fintechbolag. Vi tror på en sömlös och integrerad handel, där delarna i det digitala ekosystemet kommunicera med varandra, i realtid. Vår mission är att ge entreprenörer inom retail obegränsade möjligheter att snabbt anpassa sig efter ett kommersiellt samhälle, som ständigt förändras. Vi ger dem möjligheten att ge sina kunder den bästa köpupplevelsen. Var som helst, när som helst.

I nära samarbete med ledande leverantörer av hårdvara erbjuder vi medelstora butiker och retailkedjor ett komplett butiksdatasystem.

Företaget startades 1999, då under namnet Cash IT. Efter ett förvärv våren 2022 heter bolaget Yabie Enterprise.

 

Dela detta jobb

logo
Ekonomiadministratör till Yabie Enterprise

PerformIQ