ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du bli en del av ett familjärt bolag där du erbjuds utvecklingsmöjligheter? Vi på Vindex är just nu ute efter en HR-assistent för vår kunds räkning, med start i augusti. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex, för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden. I rollen som HR-assistent tar du bland annat fram löneunderlag, hanterar anställningsavtal, tidrapporter och reseräkningar.

Placering: Stockholm

Arbetsuppgifter för rollen som Ekonomi- och HR-assistent till nordiskt ledande bolag:

  • Ta fram löneunderlag

  • Hantera tidrapporter, reseräkningar och pensioner

  • Hantera anställningsavtal samt lägga upp nyanställda i systemet

  • Förekommande ad hoc-uppgifter

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Ekonomi- och HR-assistent till nordiskt ledande bolag:

Vi söker dig som har några års tidigare arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent eller HR-administratör. Däremot lägger vi störst vikt vid din nyfikenhet, ditt engagemang och din vilja att lära. Vi ser gärna att du är bekant med aktuella regelverk och kollektivavtal sedan tidigare. Utöver det kommunicerar du obehindrat på svenska, i tal och skrift.

Som person är du social med en positiv inställning. Du tar dig an nya uppgifter med stort engagemang och jobbar ständigt för att uppnå uppsatta mål och deadlines. Dessutom är du noggrann med en känsla för struktur. Till sist är du en flexibel person som tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer KJEKASS2235. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson (karl.josefsson@vindex.se, 073-510 09 70) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekrytering Ekonomiassistent

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Ekonomi- och HR-assistent till nordiskt ledande bolag

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb