ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonom - inriktning redovisning & digitalisering

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-04-12

Ansök nu

Ekonom - inriktning redovisning & digitalisering

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och bidra till en bättre och mer hållbar framtid? På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en hållbar produktportfölj i världsklass som kräver ett högklassigt stöd när det gäller ekonomi och redovisning.

Nu söker vi en självständig och lösningsorienterad ekonom som brinner för redovisning och digitalisering och som vill arbeta i ett företag som växer, både i Sverige och internationellt.

OM TJÄNSTEN

Du blir en del i ett engagerat team på ekonomiavdelningen som är en mycket kompetent grupp på cirka 17 personer. Här kommer du att arbeta operativt med frågor inom redovisning, internkontroll samt medverka vid upprättande av månads- och kvartalsbokslut. Att sammanställa ekonomiska uppgifter och rapportera till olika delar av organisationen är också en del av arbetet. I arbetet ingår också att driva och delta i olika projekt på ekonomiavdelningen. Att digitalisera rutiner och göra arbetsprocesser mer rationella är en viktig del av tjänsten. På NIBE gör vi allt från ”ax till limpa” där alla delar är lika viktiga. Att vara en del av vår ekonomiavdelning innebär också stora möjligheter att forma framtidens arbetsplats.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har erfarenhet av operativa uppgifter från en ekonomiavdelning och med intresse för redovisning samt system och IT-lösningar, gärna på producerande företag. Du har en lämplig akademisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet. Som person är du lösningsorienterad och van vid att arbeta självständigt, är noggrann, analytisk, stresstålig och flexibel i arbetstid. Det är en merit om du har erfarenhet av våra affärssystem som bland annat är SAP, Infor XA, Opto. Eftersom vi är en internationell koncern behöver du behärskar engelska väl i både tal och skrift.

ANSÖKAN

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Välkommen att söka jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 12 april 2023. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder. 

KONTAKTPERSONER

Per Alvarsson

Ekonomichef

0433- 27 30 00

per.alvarsson@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
Ekonom - inriktning redovisning & digitalisering

NIBE AB