ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonom inom projektverksamhet till Kretslopp och vatten

Ort
Utgår

2023-06-06

Ansök nu

Ekonom inom projektverksamhet till Kretslopp och vatten

Arbetsbeskrivning

Tycker du om att skapa ordning med hjälp av siffror? Vill du gärna vara med från start och få möjlighet att forma din egen roll? Då kan rollen som ekonom inom projektverksamhet hos oss vara något för dig!

Vi är en relativt ny enhet som i stora drag ansvararar för investeringsbudget och projektprocessen. Vi har tillsammans kompetens inom allt från entreprenadjuridik, kvalité och miljö i projekt, och verksamhetsutveckling. Kommande åren har vi som mål att dubblera vår investeringsbudget vilket leder oss tillbaka till dig vår nya ekonom!

I och med att vi är en ganska ny enhet finns det fortfarande gott om utrymme att vara med och forma hur vi ska arbeta tillsammans framöver. Tanken med din roll är dock att vara stöttande och stödjande i arbetet att ta fram bra prognoser för våra projekt. Det innebär i korthet att du kommer:

• Övervaka ekonomi, prognoser och projektportföljer
• Ta fram underlag för långsiktiga investeringsanalyser

Det här är en roll för dig som både gillar siffror och att arbeta i täta samarbeten med personer med annan kompetens än din egen. Du kommer nämligen ha frekvent kontakt med både projektledare, investeringscontrollers och enhetschefer för att kunna ta fram ekonomiska sammanställningar. Vi arbetar i flertalet system vilket ibland kan göra att du behöver hitta information från olika källor, men över tid hoppas vi att detta är något du vill strukturera upp. När du startar din karriär hos oss kommer du arbeta tillsammans med både controllers och ekonomer i och utanför enheten för att du ska få ett brett perspektiv. I vår team är vi flera kollegor med lång erfarenhet som gärna hjälper till och stöttar dig och agerar bollplank när det behövs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• Minst fullständig kandidatexamen inom ekonomi
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Goda kunskaper i Excel

Det är starkt meriterande om du även har läst kurser inom projektledning eller projektadministration eller liknande. Har du tidigare erfarenhet av liknande tjänst och kunskap i offentlig förvaltning är det också meriterande. Tjänsten är säkerhetsklassad och förutsätter godkänd registerkontroll från SÄPO samt alkohol- och drogtest.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du behöver ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att framföra lösningar. Du behöver vara grundlig i ditt arbete och vara mån om att ta reda på vilka förutsättningar och förväntningar som finns i verksamheten. Som stödfunktion behöver du kunna kontrollera och följa upp ditt arbete för att säkerställa att det håller en hög kvalitet.

I din ansökan vill vi att du har med både CV, Personligt brev och en kopia av examensbevis, alternativt lista över slutförda kurser om du är i slutet på din utbildning.

Vi kallar till intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Som anställd på Kretslopp och vatten kommer du att bli krigsplacerad inom ramen för Kretslopp och vattens roll i totalförsvaret.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Kretslopp och vatten

Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med vatten, avlopp och avfall bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle som möjliggör för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är ”Vi gör det lätt att leva hållbart” och vårt jobb är viktigt på riktigt.
Göteborg växer som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till staden genom att bygga och underhålla staden under marken. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Vi arbetar även med att se till att det avfall som göteborgarna genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi arbetar långsiktigt med göteborgarens medvetenhet och beteende kring kretslopp och användningen av dricksvatten.
Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag – både när vi planerar och utför arbetet.
Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna www.goteborg.se/kretsloppochvatten eller följ oss på Facebook eller Linkedin.

Dela detta jobb

Ekonom inom projektverksamhet till Kretslopp och vatten

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad