ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ecenea söker inköpskonsult till Skellefteå!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Ecenea söker inköpskonsult till Skellefteå!

Har du erfarenhet av att arbeta med inköp kopplat till lagen om offentlig upphandling? Academic Work söker nu en inköpskonsult åt Ecenea, för uppdrag i Skellefteå. Låter detta intressant? Ansök redan idag, då vi jobbar med ett löpande urval!

Om tjänsten

Ecenea är ett kunskapsföretag inom offentlig upphandling och strategiskt inköpDet arbetar cirka 100 personer på Ecenea och inom Ecenea Procurement där du kommer ingå arbetar ett team på 30 personer hos olika organisationer i Sverige, där alla är experter inom sitt område. Som en del av teamet kommer du få tillgång till alla konsulters kunskap.

Du erbjuds:

 • En individuell utvecklingsplan i rollen som inköpskonsult

 • Ett flexibelt arbete där jobb kan förekomma både hemifrån och ute hos kund.

 • Företagsgemensamm utvecklingsplan i din roll som inköpskonsult

 • Att prova på att arbeta hos olika typer av företag och därigenom skapa ett stort nätverk hos olika kunder.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsbeskrivning

I rollen som inköpskonsult kommer du arbeta både operativt och strategiskt, där varierade arbetsuppgifter förekommer då det beror helt på uppdrag och behov från kund. Som inköpskonsult kommer arbetsuppgifter bland annat att innefatta orderläggning, logistik, orderbehandling samt arbete med förhandlingar som exempelvis prisförhandlingar samt upprätta och skriva inköpsavtal. Du kommer även samarbeta i team med andra yrkesroller och specialister i arbetet.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av att arbeta med inköp kopplat till lagen om offentlig upphandling

 • Har en relevant högskole/universitetsutbildning inom inköp eller ekonomi, alternativt motsvarande kunskaper från yrkeslivet.

 • Har tidigare erfarenhet av att skapa inköpsorder, hantera inköpsrelaterade fakturor och avvikelser, upprätta inköpsavtal samt erfarenhet av att arbeta med olika inköpsverktyg och plattformar

 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och i skrift, då både språken förekommer i arbetet

Det är även meriterande om du har arbetat med inköp med inriktning entreprenad och och it.

Vi kommer lägga stort fokus på dina personliga egenskaper. Som person gillar du att driva egna projekt och att arbeta under frihet, du drivs av att jobba för att hitta flexibla lösningar med ett affärstänk.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Skellefteå

Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har med detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är för att vi vill fokusera på din potential för tjänsten minst lika mycket som din bakgrund.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Ecenea söker inköpskonsult till Skellefteå!

Academic Work