ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Controller/Tableau utvecklare till Menigo

Företag Gazella
Ort
Utgår

2024-05-02

Ansök nu

Controller/Tableau utvecklare till Menigo

Gazella rekryterar nu en kommunikativ, analytisk och strukturerad Tableau utvecklare med bakgrund inom controlling till Menigo. Menigo är en helhetsleverantör som levererar mat, dryck, förbrukningsartiklar, restaurangutrustning och anknutna tjänster till privata och offentliga verksamheter. Du kommer ingå i ett team om 14 controllers och rapporterar direkt till Head of Financial Performance & Analytics. I rollen som Tableau utvecklare kommer du att stötta och utbilda kollegor i Tableau samt arbeta med processförbättringar och samla input för att driva igenom systemförbättringar. Tjänsten är placerad i Globen, Johanneshov, med möjlighet till hybridarbete.

Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vi ber dig därför, vid intresse, att skicka in din ansökan redan idag!

Vad Menigo erbjuder dig

Menigo är en del av Sysco, världens största Foodservice-aktör som har verksamhet b.la. i USA, Kanada, UK och Frankrike och du kommer därför få en god internationell exponering. Trots att Menigo ingår i en global koncern finns känslan av det mindre företaget kvar och företagskulturen kännetecknas av samarbete och engagemang. Företaget står inför en spännande resa och du kommer att ingå i ett ambitiöst team om 14 personer som ser det viktiga i att ha roligt längst resans gång. Söker du efter en jämställd och attraktiv arbetsgivare med en hälsosam arbetsplats där man tillsammans samarbetar för att nå resultat? Då kan detta vara din framtida arbetsplats!

Din utmaning

I rollen som Tableau utvecklare på Menigo kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:

  • Utifrån Controller perspektiv säkerställa verksamhetens krav på analyser genom utveckling för långsiktiga perspektiv men även ad-hoc analyser.

  • Driva och/eller delta i projekt utifrån analys och uppföljning i våra BI verktyg.

  • Delta i testning av data för olika BI-relaterade projekt (med fokus på Tableau)

  • Utbilda verksamheten i användningen av Tableau och olika rapporter

  • Stötta BI-Controller i utveckling av våra analyser i Tableau samt vårt arbetssätt.

  • Stötta chefer, beslutsfattare och ledningsgrupp genom att omsätta frågeställningar till krav och lösningar.

  • Arbeta med processförbättringar och input till systemförändringar inom respektive område.

  • Granska och validera data när den samlas in.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig som har en akademisk examen inom ekonomi, ingenjör eller motsvarande utbildning. Du har minst tre års relevant yrkeserfarenhet från ekonomi, Controlling, Redovisning samt Business Intellegence, helst från större internationella företag inom FMCG eller retail. Du har goda vanor av IT och har hög kompetens av verktyg för analys och visualisering av data, både front-end och förståelse för back-end. Goda erfarenheter av att hantera Excel och Tableau är ett krav, även meriterande om du har erfarenhet av SQL. Därutöver har du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är kommunikativ, strukturerad och kvalitetsorienterad med ett analytiskt angreppssätt som snabbt kan förstå utmaningar och driva igenom förändring. Du ser förbättringar och visualisering utifrån användarens perspektiv som en självklarhet i ditt i arbete. Du trivs i att få möjligheten att sätta din prägel i arbetet samt drivs av att arbeta med effektivisering, förbättring och datadriven utveckling. Det är viktigt att du har en pedagogisk sida då du kommer att arbeta med att utbilda kollegor i Tableau. Det är viktigt att du är en förtroendegivande person som värdesätter att tydliggöra resonemang för att nå lösningar och bidra till förbättring.

Om Menigo

Menigo är en del av Sysco, världens största Foodservice-aktör som har verksamhet b.la. i USA, Kanada, UK och Frankrike. Menigo finns på åtta orter i Sverige: Stockholm, Göteborg, Karlstad, Malmö, Helsingborg, Sundsvall, Strängnäs och Västerås. Menigo har 1200 medarbetare och 15 000 kunder. På företagets regionala lager finns Färskvaruhallar som kompletteras med ett centrallager i Strängnäs. Bland Menigos dryga tusen medarbetare finns säljare, produktspecialister, lagermedarbetare och chaufförer. Företagets mål är att vara den absolut bästa och mest hållbara samarbetspartnern för dem som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök.

Läs mer om Menigo på deras webbsida: menigo.se

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Menigo med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sophie Falk (sophie.falk@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Dela detta jobb

Logo
Controller/Tableau utvecklare till Menigo

Gazella