ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Controller med fastighetsbakgrund till MKB Fastighets AB

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Controller med fastighetsbakgrund till MKB Fastighets AB

Är du en utvecklingsorienterad och driven controller som vill arbeta på ett stabilt bostadsbolag där din insats och kompetens bidrar till att MKB kan uppfylla visionen: "Hem för var och en". Har du erfarenhet av ekonomiarbete inom bygg- eller fastighetsbranschen? Då är den här tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som förvaltningscontroller kommer ditt huvuduppdrag vara att arbeta nära cheferna i organisationen och ge finansiell rådgivning, samt att öka den ekonomiska medvetenheten genom att fungera som en länk mellan ekonomi och verksamheten. Du kommer att ingå i ett kompetent och härligt team och utgå ifrån vårt fina kontor i Triangeln i Malmö. Det är en kvalificerad och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt och expansivt bolag där de närmsta åren kommer att präglas av fortsatt utveckling och förnyelse.

Följande är vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Planering och koordinering av budget och prognosarbete
• Sammanställning och analys av den finansiella rapporteringen vid budget, prognos och bokslut
• Verksamhetsanalys och utredningar
• Avvikelseanalys och nyckeltalsuppföljning

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning och har 2-4 års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete inom bygg- eller fastighetsbranschen. Du har god förståelse av redovisning (K3, moms, komponentredovisning och bokslut), analyser och uppföljning av verksamheter. Det är en fördel om du har erfarenhet inom redovisning alternativ revision inom bygg- eller fastighetsbranschen och/eller projektuppföljning. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel och det är meriterande med kunskaper i Power BI. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är en strukturerad och analytisk person som trivs med att jobba nära verksamheten. Vidare har du ett bra affärssinne, engagemang och driv samt vill påverka och utveckla verksamheten och dig själv. Inom MKB är samarbete centralt, därför är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt. Du är också van att ta ansvar och själv planera och säkerställa att du slutför dina arbetsuppgifter i tid med rätt kvalitet.

Om MKB
MKB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med 350 anställda och ägs av Malmö stad. Med drygt 26 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler är vi det största fastighetsbolaget i Malmö med ett värde på runt 48 miljarder kronor. Vi har 32 procent av hyresmarknaden i staden och runt 60 000 Malmöbor bor i en MKB-lägenhet. Vår vision är "Hem för var och en". Vi arbetar utifrån sex strategier för att nå dit: Social hållbarhet, Miljömässig hållbarhet, Attraktiv hyresvärd, Nyproduktion med rimliga hyror, Flexibilitet i arbetstid och arbetsställe samt Karriärutveckling och mångfald bland medarbetarna. Varje strategi har dels kortsiktiga mål för varje år, dels långsiktiga mål för 2030.

Vi lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och har tre kärnvärden: Modiga, Enkla och Tillsammans som ligger till grund för vårt arbete i vardagen. Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ-certifierade fastighetsbolaget.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar MKB Fastighets AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Friberg på telefon: +46 76 002 69 69 alternativt via email johan.friberg@jurek.se.

 

Dela detta jobb

Logo
Controller med fastighetsbakgrund till MKB Fastighets AB

Jurek