ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Controller IT och Hållbarhet

Företag Advania
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Controller IT och Hållbarhet

I takt med Advanias tillväxtresa och våra höga ambitioner för en mer hållbar samhällsutveckling söker vi nu en Controller med inriktning mot IT och Hållbarhet. Här får du vara med på en spännande resa och utforma strategi och uppföljning för Advania-koncernen och våra tjänster. 

Hållbarhetscontroller på Advania 

I rollen som Hållbarhetscontroller hos oss är du en nyckelperson i vår och våra kunders hållbarhetsresa. Du är med och bidrar till att vi når våra ambitiösa klimatmål som nyligen blev validerade och godkända av det internationella ramverket Science Based Targets initiative. Är du nyfiken på hur Advanias hållbarhetsarbete har utvecklats under åren? Här kan du ta del av den senaste och tidigare hållbarhetsrapporter.

Du tillhör det centrala hållbarhetsteamet och arbetar inom vårt största affärsområde Managed Services Provider där vi levererar managerade IT-tjänster. Du arbetar bland annat med:

  • Utforma strategier för hållbara IT-tjänster tillsammans med teamet

  • Datainsamling och beräkningar - energi, GHG-utsläpp, produkter, IT-plattformar etc.

  • Administrera och visualisera insamlad data

  • Uppföljning och rapportering mot uppsatta mål

Rollen är baserad i Stockholm Liljeholmen och teamet som du ingår i består av IT-specialister och Hållbarhetsspecialister.

Vad vi söker hos dig 

För att du ska trivas och passa hos oss söker vi dig som har en bakgrund inom Controlling och IT-branschenVi ser gärna att du har erfarenhet inom hållbarhet med fokus på klimat - men det viktigaste för oss är att du har en vilja och intresse att lära dig mer inom området hållbarhet.

Som person motiveras du av strategiskt arbete i kombination med administration och att jobba mot uppsatta mål. Du trivs i en miljö där du både arbetar utåtriktat mot kunder och partners men även internt med att utveckla och förbättra våra tjänster för att bli mer hållbara. Du gillar att ha en sammanhållande roll och att samarbeta med många kollegor över flera olika teknikområden.

Vi söker dig som har:

  • Arbetserfarenhet inom Controlling, gärna inom IT-branschen

  • Kunskap och intresse inom hållbarhet, gärna även arbetserfarenhet

  • Meriterande med kunskaper om ESG-principer och GHG-protokollet

  • Relevant eftergymnasial utbildning

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll, en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Dela detta jobb

logo
Controller IT och Hållbarhet

Advania