ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Contract Management Specialist till BMW

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Contract Management Specialist till BMW

Vi söker nu en Contract Management Specialist till en av världens mest ledande tillverkare av bilar och motorcyklar – BMW Group. Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion för affärer och kundrelationer!

Om rollen

Du kommer att bli en del av ett roligt och prestigelöst team och rapportera direkt till End of term Team Lead Northern Europe. Du kommer att arbeta i en internationell miljö där du får fördjupa dina kunskaper inom End of Term och Contract Management i regionen, samt få möjlighet att bygga ett starkt nätverk både internt och externt i olika länder.

Dina ansvarsområden

• Administrera ärenden relaterade till nya och befintliga end of term frågor

• Skadefakturering

• Du kommer att ha kontakt med försäkringsbolag i leasingrelaterade frågor.

• Avstämningar och transportbokningar

• Daglig hantering av inkommande mail från både kunder och externa intressenter.

• Stötta utvecklingen av remarketing/end of term processer genom att bidra med förslag och förbättringslösningar.

 

Om dig vi söker

•Du har en universitetsutbildning, företrädesvis inom ekonomi/administration.

• Du har 2+ års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

• Vi ser att du är analytisk och har en förmåga att se helheten och självständigt fatta beslut och ge förslag på lösningar.

• Som person är du utåtgående och ansvarstagande, någon som kan bygga förtroende och relationer.

• Branscherfarenhet är meriterande och du bör ha erfarenhet från något typ av CMS-system.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och metodisk. Du behöver vara självgående och proaktiv och vara tydlig i din kommunikation, både gentemot interna och externa parter. Du är flexibel och med fördel god vana att arbeta i Excel och CMS. Det är en fördel om du tidigare arbetat med förändringar och projekt.

 

Om att jobba på BMW Financial Services
BMW Financial Services är en del av BMW Group som gör det enkelt för våra kunder att finansiera sin BMW. Vi delar deras passion för körglädje och fokuserar på att ge en trygghet och säkerhet genom hela resan.

Det krävs ett drivande team med en kan-göra-attityd för att leverera bra service. Ett team som alltid är beredda att gå det extra leendet för att hitta lösningar som tillfredsställer våra kunders och företags behov. Ett team som vill lära sig mer för att utveckla sina förmågor. Så, om du tycker om en kultur av öppet utbyte och ömsesidigt förtroende samt vill ta på dig en fartfylld roll inom ett mycket motiverat team, då har vi rollen för dig.

Intresserad?

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Detta är ett föräldravikariat med anställning via Jurek och löper till slutet av 2024 med goda chanser att förbli inom organisationen efter det.
Letar du efter en spännande utmaning? Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos BMW; https://www.bmwgroup.jobs/nordics/en.html?abc
Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Dela detta jobb

Logo
Contract Management Specialist till BMW

Jurek