ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

CFO TILL VEIDEKKE BYGG

Ort
Utgår

2023-04-10

Ansök nu

CFO TILL VEIDEKKE BYGG

Vill du arbeta i en miljö där man inte tummar på sina värderingar? Där öppenhet, respekt för varandra och korta beslutsvägar är nyckelorden? Då är detta platsen för dig!

Veidekke Bygg Sverige är en del av Veidekke koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag. Byggverksamhet i Sverige har ett brett utbud av tjänster för nyproduktion och renovering av samhällsfastigheter, kommersiella fastigheter och bostäder. Ända sedan den dagen år 1940, när bolaget tackade nej till att bygga en flygplats åt tyskarna i Norge, har fokus varit på att ta modiga ställningstaganden och att sträva efter att vara ett föredöme i en sund byggbransch. Att involvera medarbetare är nyckeln till framgång och att ständigt hitta nya möjligheter och att tillsammans förbättra både stort och smått, är en av nycklarna tillbolagets framgång.

”Den kultur vi har och den närhet och öppenhet som finns i bolaget är väldigt fin. Även i komplicerade lägen blir allt enkelt, mycket tack vare de korta beslutsvägarna och den respekt vi visar för varandra. På Veidekke infinner sig en familjär kultur som tillvaratar människors olikheter”, säger Fredrik Brunn, HR Chef.

I rollen som CFO för Veidekke Bygg förväntas du, förutom att vara analytiskt lagd, vara trygg i din kompetens och våga utmana invanda tankesätt. Du förväntas ha lätt för att skapa relationer samt ha förmågan att utveckla verksamheten långsiktigt.

Du kommer i din roll bland annat ansvara för och arbeta med:

– Att utveckla ekonomiorganisationen
– Att ansvara för rapporteringsprocessen
– Att hålla i utbildningar och sprida kunskap och bjuda på din expertis inom bl a ekonomistyrning i projekt.
– Månadsprognoser
– Driva långsiktiga strategi- och förbättringsarbeten, t ex uppdatering av verksamhetssystem, projekt och osäkerhetsstyrning.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en gedigen erfarenhet av kvalificerat och brett redovisnings- och controllerarbete. Har du jobbat med att utveckla bolagsstrukturer och har erfarenhet från bygg, fastighet och entreprenadverksamhet är det så klart positivt. Att du är en fena på och uppskattar att leda personal är givet. Du ingår i ledningsgruppen för den svenska Byggverksamheten och rapporterar till Verksamhetsområdeschefen.

Du kan läsa mer om Veidekke här: https://www.veidekke.se/

I denna rekrytering samarbetar Veidekke med The Finance Family och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av oss:

Maria Dahl, 072-039 38 40 maria.dahl@financefamily.se
Julia Lundström, 070-511 23 36 julia.lundstrom@financefamily.se

P.S. Vi jobbar kompetensbaserat och önskar därför inget personligt brev. Urval sker löpande.

 

 

Dela detta jobb

logo
CFO TILL VEIDEKKE BYGG

The Finance Family