ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CFO till Swedish Hydro Solutions

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

CFO till Swedish Hydro Solutions

Som CFO på Swedish Hydro Solutions kommer du få en viktig och betydande roll, där din möjlighet till påverkan är stor. Vi söker dig som har ett starkt affärsfokus och som vill vara med på Swedish Hydro Solutions spännande resa!  Swedish Hydro Solutions är just nu inne i en fas med stor förväntad tillväxt och förändring. För att driva bolaget framåt söker vi därför en affärsinriktad CFO. Du rapporterar till VD och huvudkontoret är beläget i Alingsås.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som CFO kommer du ansvara för att leda och utveckla ekonomifunktionen och driva avdelningen framåt under en expansiv tillväxtfas. Bland annat innebär rollen:

  • Huvudansvar för sammanställning av månads-, period- och årsbokslut, samt
  • Årsredovisning för koncernen.
  • Säkerställa budget och prognoser på koncernnivå.
  • Analys och kritisk granskning av inrapporteringen.
  • Underlag till koncernledning och styrelse (såväl planerat som ad hoc).
  • Kassaflödesanalyser.
  • Medverka vid eventuella företagsförvärv och due dilligence.
  • Säkerställa rapportering och konsolidering på koncernnivå.
  • Utveckla och leda (framtida) medarbetarna i teamet.

Din profil:

Vi tror att din personlighet är en framgångsfaktor! Du är en prestigelös och ansvarstagande person som brinner för ditt arbete. Vi tror också att du har en hög analytisk förmåga, samt är noggrann och flexibel i ditt arbetssätt. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och drivs av att förändra och förbättra.

Fokus i rollen kommer vara att fortsätta skapa en ekonomifunktion som kan vara med på den tillväxtresa som bolaget befinner sig i.  Du är därför trygg i dig själv och van vid att fatta beslut och att driva förändringar inom en organisation. Du kommer ha många kontaktytor i bolaget, så din kommunikativa förmåga är oerhört viktig. Vidare är du en drivande person, som gärna hellre ser framåt än bakåt!

Vi ser att du har en högre ekonomisk utbildning och erfarenhet från en liknande roll och då gärna i ett tillväxt bolag.  Vi söker även dig som har en god förståelse för vad som driver lönsamhet och olika affärsmodeller.

Du är van att arbeta operativt och kavla upp ärmarna när det behövs! Det är meriterande om du har erfarenhet av tillväxtbolag samt affärssystemet SAP Business1.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Swedish Hydro Solutions med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på telefon 0733-807788 alternativt Elin Antonsson på telefon 0709-318769. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

CFO till Swedish Hydro Solutions

Mpya Finance AB