ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CFO till expansiva Bio-Works

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

CFO till expansiva Bio-Works

Bio-Works, som utvecklar, producerar och säljer separationsmedieprodukter som bidrar till renare läkemedel och säkrare diagnostik, befinner sig i stark tillväxt och letar nu efter sin nya CFO. Här får du möjligheten att verka i ett internationellt expansivt bolag där du kommer att vara en viktig nyckelspelare i att hjälpa företaget att ta nästa steg i sin utvecklings- och tillväxtresa. Vill du vara en del av denna resa? Då är kanske rollen som CFO hos Bio-Works är din nästa utmaning.

I rollen som CFO har du ansvar för att driva och utveckla en affärsdriven och strategisk ekonomifunktion. Du ansvarar för all finansiell planering och analysarbete samt rapportering både internt och mot styrelse. Du arbetar nära bolagets CEO och du är med och definierar och implementerar verksamhetens långsiktiga strategi. Du har personalansvar för en redovisningsekonom och du blir en del av en ledningsgrupp bestående av 7 personer. Du rapporterar till bolagets CEO Jonathan Royce.

Bio-Works huvudkontor, med FoU och tillverkning, är beläget i Uppsala Business Park.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Huvudansvarig för bolagets redovisning, bokslut och rapportering och kontinuerligt förbättra och förenkla dessa processer.

  • Ansvara för budget, – och prognosprocessen i bolaget samt löpande analysera avvikelser och rekommendera åtgärder.

  • Säkerställa tillförlitlig information till CEO, ledningsgrupp och styrelse i rätt tid med full transparens.

  • Ansvar för framtagning och sammanställning av extern finansiell rapportering.

  • Ansvar för finansiell kommunikation och investeringsrelationer.

  • Noggrant följa lönsamheten i bolaget och ta initiativ till ytterligare förbättringar.

  • Proaktivt leda finansiell analys och ge råd

  • Personalansvar idag för en redovisningsekonom

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att rätt kandidat har relevant universitetsutbildning med erfarenhet från en liknande CFO roll alt en roll som Ekonomichef eller motsvarande. Du är van att arbeta strategiskt och affärsnära och har goda kunskaper i redovisning och rapportering. Du har mycket goda kunskaper Excel och olika affärssystem samt behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Har du erfarenhet från publikt aktiebolag och producerade verksamhet ses det som meriterande.

Hos Bio-Works är kulturen viktig! För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en trygg ledare med ett öppet och engagerat förhållningssätt. Du har en god kommunikativ förmåga, är rak och tydlig och törs ifrågasätta på ett nyfiket och stöttande sätt. Utöver detta tror vi att du är en prestigelös person med ett affärsorienterat och strategiskt tänkesätt.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Bio-Works med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Hanna Bulldra på hanna.bulldra@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

CFO till expansiva Bio-Works

Mpya Finance AB