ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CFO till Creed Media Group

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-12-17

Ansök nu

CFO till Creed Media Group

Vill du arbeta i en snabbrörlig miljö på ett globalt bolag som befinner sig under tillväxt? Är du en person som gillar att driva förändring och ha ett övergripande ansvar för bolagets finansiella frågor? Creed Media Group söker nu en CFO som ska spela en nyckelroll i bolagets fortsatta tillväxtresa.

Om rollen

Som CFO på Creed Media har du en nyckelroll i att säkerställa bolagets finansiella stabilitet. I rollen kommer du bland annat att ansvara för budgetering, prognosarbete och sköta kontakter med externa intressenter. Ditt främsta fokus kommer vara att stötta affären och beslutsfattare i organisationen. Vidare ansvarar du för finansiell rapportering och säkerställa att allt sker enligt relevanta regler och ramverk. Du kommer att arbeta med stor variation i rollen, från operativa handtag i det dagliga arbetet till mer strategiska frågor. 

Creed Media är ett bolag som befinner sig i en tillväxtfas och således är ingen dag sig lik. Därför är det viktigt att du också trivs med flexibilitet och att arbeta ”utanför” din ram för att vara med och hjälpa till där det behövs när det behövs.

I rollen har du även personalansvar för tre personer i ditt team.

Creed Media Group har sitt huvudkontor i fina lokaler i Vasastan. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Koncernansvar avseende ekonomi, redovisning och rapportering
  • Nära samarbete och bollplank med CEO
  • Analys och kontroll av intäkter, kostnader och nyckeltal i bolaget
  • Kartlägga processer och hitta verksamhetsförbättringar
  • Driva budgetprocessen i bolaget
  • Likviditetsplanering
  • Initiera och leda finansiella utvecklingsprojekt inom organisationen
  • Ansvarig för externa kontakter med banker, revisorer, försäkringsbolag m fl.
  • Hantera och stötta vid legala frågor

Vem söker vi? 

Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande. Du kommer med lång erfarenhet inom Business Control eller liknande roller och besitter en god förståelse för redovisning. 

Rätt kandidat har en stark affärsförståelse, en entreprenöriell anda samt en lösningsorienterad inställning till sitt arbete. Du har ett starkt ledarskap och delar gärna med dig av din kunskap till organisationen. 

Som person är du mycket analytisk, noggrann, pedagogisk och framför allt flexibel. Du drivs att bygga en stark ekonomifunktion som frodas under ditt ledarskap och skapar goda förutsättningar för organisationen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att sitta med legala frågor och kontrakt. Avslutningsvis är det mycket meriterande om du arbetat på ett tillväxtbolag i en snabbrörlig miljö.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Creed Media Group med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Italo Paras, italo.paras@mpya.se eller Nadja Linder, nadja.linder@mpya.se.

Dela detta jobb

CFO till Creed Media Group

Mpya Finance AB