ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Business/production controller till läkemedelsbolag i Uppsala

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Business/production controller till läkemedelsbolag i Uppsala

Är du en erfaren controller med erfarenhet av SPC/standardprissättning som söker nytt uppdrag? Är du van vid och trivs med att arbeta i globala organisationer samtidigt som du har erfarenhet av SAP? Då kan detta vara en möjlighet för dig! 

Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund inom läkemedelsbranschen med lokaler strax utanför centrala Uppsala. Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader med start omgående. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som business/production controller hos vår kund inom läkemedelsbranschen kommer du tillhöra finance-avdelningen bestående av 20 personer samt ha ett extra tätt samarbete med en gruppering om fyra kollegor. Uppdraget innebär att arbeta med SPC/standardprisättning samt med business controlling inom produktion. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

SPC/Standardprissättning

 • Årlig process för standardpriser inkl. analys.

 • Analys av marginaleffekter av SPC i budgetarbete och femårsplan.

 • Löpande uppdatering av nya material och nya produkter.

 • Rådgivning till verksamheten, SPC-frågor, produktivitet mm.

 • Samarbete inom finance och med andra funktioner (ex. planning) vid samtliga tre siter kring standardprissättning och dess processer

Business Controller produktion

 • WIP-settlement Uppsala.

 • Business controller för funktionerna Facility, EHS, PPI – focus på Opex och projekt.

 • Forecast, AOP, månadsbokslut, kvartalsbokslut, accruals etc.

 • IT Spend Operations (global rapportering).

 • Underhålla och skapa interna allokeringar månadsvis, och årsvis i samband med AOP-processen.

 • Delta och stötta produktion i produktivitetsprojekt och finansiella beslut.

 • Inkuransberäkningar enligt globala policies, hantering av undantag via global process.

 • Ad hoc inom samtliga områden, utredningar och analys.

Om dig

För att lyckas i rollen har du med fördel en högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande samt minst 5 års erfarenhet som business controller med liknande arbetsuppgifter. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta i internationella bolag och med SPC/standardprissättning. Vidare har du goda datakunskaper och erfarenhet av SAP, alternativt stor erfarenhet av liknande system. Då uppdraget avser en global organisation ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som på engelska. 

Vi söker dig som är en trygg, drivande och kommunikativ person med god förmåga att arbeta självständigt såväl som i samarbete med andra. Du räds inte för att ta för dig och ställa frågor i kombination med att du gärna tar egna initiativ och driver ditt eget arbete framåt. Vidare är du bekväm med flera kontaktytor och trivs bra att ge hjälp och support till kollegor i organisationen. 

Du erbjuds

Vi erbjuder ett intressant uppdrag i en spännande organisation som gör skillnad för människors liv. Uppdragets omfattning avser heltid med möjlighet till hybridarbete. Uppdraget påbörjas omgående/enligt överenskommelse och pågår i minst 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Dela detta jobb

Logo
Business/production controller till läkemedelsbolag i Uppsala

Jurek