ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller till Sto Scandinavia i Linköping

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Business Controller till Sto Scandinavia i Linköping

Söker du rollen där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära i ett internationellt och marknadsledande bolag inom sin nisch? Grattis till dig – nu finns chansen!

Sto Scandinavia söker en duktig Business Controller som vill vara med och utveckla verksamheten framåt. Som Business Controller kommer du att ha en nyckelposition där du löpande stöttar organisationen med information, rapporter och beslutsunderlag. Rollen är verksamhetsnära där du ständigt ser till affären utifrån olika dimensioner.

Sto utvecklar, producerar och marknadsför produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, golv och betong. Här får du stor möjlighet att vara en del av bolagets spännande resa framåt. Rekryteringsprocessen hanteras av oss Mpya Finance.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Business Controller ingår du i ett härligt team på sju personer och du kommer även att ha ett nära samarbete med deras CFO, Joakim, som du även rapporterar till. I rollen har du många kontaktytor internt såsom produktionsledning men också med kollegorna i Norge, Finland och Danmark.

  • Budget och prognos

  • Analys

  • Rapportering

  • Månatlig uppföljning och avvikelseanalys

  • Cost Price kalkylering

  • Investeringskalkylering

  • Uppföljning av nyckeltal samt utveckla och ta fram nya nyckeltal

  • Diverse Ad-hoc analyser och projekt

  • Utveckla rutiner och processer inom ditt område

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi. För att vara framgångsrik i rollen har du en bas inom redovisning, men också erfarenhet av att arbeta som Business controller i en verksamhetsnära roll där både din analytiska och kommunikativa förmåga har uppskattats.

Du klarar inte en dag på jobbet utan att öppna dina filer i Excel och du är ofta den som dina kollegor vänder sig till vid olika systemfrågor. Har du tidigare erfarenhet av SAP ser vi det som meriterande. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Som person är du initiativrik och din lösningsorienterade attityd smittar av sig till dina kollegor. Du trivs med att vara där det händer och är van att ha många kontaktytor. Du har lätt har för att ta till dig information och du kommunicerar på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Vidare beskrivs du som en positiv lagspelare som tar ansvar för att driva arbetet framåt och du kommer gärna med nya idéer och förslag.

Ort: Linköping

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 12 mars 2023. I den här rekryteringen samarbetar Sto Scandinavia med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66, anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Business Controller till Sto Scandinavia i Linköping

Mpya Finance AB