ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller till Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB i Eslöv

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Business Controller till Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB i Eslöv

Det går bra för Saint-Gobain Sekurit. Och du, som Controller kommer in i en mycket spännande period. Produktsegmentet växer och står inför en av de största volymökningarna i företagets historia. Sekurit utökar nu sin ekonomiavdelning med en ny roll, som du utformar tillsammans med Finance Manager Elin Svärd som du också rapporterar till.

Tjänsten är belägen på kontoret i Eslöv. Ett kontor som erbjuder en miljö med öppen och positiv kultur, där alla hjälps åt. Välkommen till ett internationellt, producerande bolag som samtidigt är självstyrande och där det finns stora möjligheter att påverka.

Du blir en del av ett team om tre Controllers. Redovisningen sköts via ett Shared Service Center i Häggvik, och du kommer ha kontakt med kollegorna där, det lokala Finance-teamet och fabriken. Samtidigt kommer du agera Finance Managers högra hand och bollplank.

Saint-Gobain Sekurit erbjuder en bred roll där stort fokus ligger dels på att driva projekt för att uppnå långsiktiga finansiella mål, samt att analysera och följa upp den operativa verksamheten.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Budget och forecast-arbete

  • Rapportering

  • Analysarbete: kostnadsanalyser, avvikelser, CAPEX och marginaler samt likviditetsprognoser

  • Kassaflödesanalys

  • Se över processer kring bland annat rapportering

  • Delaktig i projekt som t ex marginalförbättringar och kostnadsbesparingar

  • Supportera i bokslutsarbetet

  • Managementrapportering

Har vi fångat ditt intresse?

Vi söker efter dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och som har minst 5 års erfarenhet från en Controller-roll. Gärna inom producerande verksamhet, men det är inget krav. Som person är du kommunikativ, flexibel, hjälpsam och samtidigt resultatfokuserad. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Din analytiska förmåga gör att du snabbt skapar dig en överblick över vad om behöver göras, och du är snabb att ta tag i förbättringsprojekt.

 Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Saint Gobain Sekurit med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Amelie Rijpma på tel. 0709-966176 eller amelie.rijpma@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Som anställd inom Saint Gobain erbjuds du en mångkulturell och internationell miljö med en öppen företagskultur. Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling och ger utrymme för varje enskild individs kompetens och förmåga för att gemensamt driva verksamheten framåt. Som del av en internationell koncern finns stora möjligheter att skapa nätverk för framtida karriär, både lokalt, nationellt och internationellt.

 

Dela detta jobb

Business Controller till Saint-Gobain Sekurit Scandinavia AB i Eslöv

Mpya Finance AB