ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Business Controller till Lugnet i Falun AB

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2023-06-08

Ansök nu

Business Controller till Lugnet i Falun AB

Ta chansen att bli en del av Lugnet i Falun - Sveriges nationalarena för nordisk skidsport. Som Business Controller kommer du inte bara att arbeta i en inspirerande miljö, utan också spela en viktig roll inför det stundande skid-VM 2027.

Lugnet i Falun AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som omsätter ca. 60 Mkr. Vårt uppdrag är att äga, förvalta och utveckla fastigheter och anläggningar inom Lugnetområdet. Läs mer om Lugnet och Lugnet i Falun AB på www.lugnet.se

Är du vår nya Business Controller?

Som Business Controller ansvarar du för att leda och vidareutveckla ekonomiarbetet i företaget i nära samarbete med VD. Business controllern är företagets expert på ekonomistyrning och den finansiella delen av affärsutvecklingen, där en betydande del av rollen innebär att vara rådgivare åt ledningen.

Arbetsuppgifterna:

Som Business Controller hos oss jobbar du med att hantera löpande redovisning, likviditet och kapitalupplåning, samt riskhantering genom kapital- och räntebindning. Du har även expertis inom områden som fastighetstaxering, årsbokslut och momsredovisning. Genom att använda prognoser, kalkyler och budgetar kan du säkerställa effektiv internkontroll och utarbeta avtal och rapporter för VD, ägare och styrelse. Dessutom tar du ansvar för företagets deklaration, försäkrings- och skattefrågor. Eftersom vi är ett litet bolag så kommer du även att arbeta med delar utanför ekonomiområdet som att uppdatera bolagets policys och rutiner.

Vem är du och vad har du med dig?

  • Mycket goda operativa redovisningskunskaper

  • Akademisk examen inom ekonomi eller finans

  • Flerårig arbetslivserfarenhet inom business controlling

  • Erfarenhet från fastighetssektorn med specifika krav på arbete med projektbaserade arbetssätt

Du är självgående och flexibel inom ett brett arbetsområde samt har en mycket bra samarbetsförmåga. Du har också vana att möta människor och få ett högt förtroende. Du är bekväm med att hugga i och arbeta operativt på plats. Du har en förmåga att lösa problem och vana att arbeta brett i en liten organisation. Du kan också prioritera mellan dina arbetsuppgifter.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdag är enligt överenskommelse och placeringsort är Falun. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd av Lugnet i Falun AB. För frågor eller funderingar kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna Magnus Berglund 023-453 94, magnus.berglund@jeffersonwells.se eller Pär Gårdbro 023-70 55 45, par.gardbro@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Sista ansökningsdag är 2023-06-08.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Business Controller till Lugnet i Falun AB

Jefferson Wells