ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller till Hemfrid

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Business Controller till Hemfrid

Hemfrid är idag Sveriges största leverantör av tjänster i hemmet och har sedan 2021 Fidelio Capital som huvudägare. Bolaget är just nu i en väldigt expansiv fas. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla bolaget och växa i din roll som Business Controller!

Rollen som Business Controller

I denna roll jobbar du verksamhetsnära med olika finansiella och operationella frågeställningar. Business Controller hos Hemfrid kommer du att hämta in, kvalitetssäkra och analysera data från verksamheten vid månadsbokslut samt vara delaktig i att upprätta budget och prognoser.  Utöver detta kommer du att utföra ad-hoc analyser, upprätta Business case och vara delaktig i utvecklingsprojekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Analysera och bearbeta stora mängder data/information

  • Säkerställa rapporteringen och ta fram rapporter/beslutsunderlag

  • Delta i business reviews av affärsområden och supportfunktioner

  • Vara delaktig i budget och prognosarbetet

  • Kontinuerlig utveckling av KPI’er

  • Ad-hoc analyser och underlag för investeringsbeslut

  • Effektivisera och optimera systemstöd och processer

Du rapporterar till Head of Business Control och kommer att ingå i ett finansteam på 8 personer. Tjänsten är placerad i fina, ljusa lokaler på Rosenlundsgatan med Södra station på några minuters avstånd.

Vem är du?
Vi ser att du har några års erfarenhet från Transaction Services eller har arbetat några år som Business Controller samt har en akademisk examen inom ekonomi. Du har även erfarenhet av att hantera och analysera stora datamängder och har lätt för att summera resultatet i presentationer för olika mottagare. Du har mycket goda kunskaper i Excel och du är flytande i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av Power BI, Unit4 / UBW eller Salesforce samt har tidigare erfarenhet av entreprenöriellt / riskkapitalägt bolag. 

Som person har du en stark analytisk förmåga, är lösningsorienterad och initiativtagande. Du är vidare en social och kommunikativ person som trivs i en föränderlig miljö med många kontaktytor och du har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Självklart har vi kollektivavtal, olika förmåner och schyssta villkor! Hemfrid har utsetts till ett av 2021-års Karriärföretag och har under åren fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Hemfrid med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Business Controller till Hemfrid

Mpya Finance AB