ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller PPG Tikkurila – Hammarby Sjöstad eller Nykvarn

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Business Controller PPG Tikkurila – Hammarby Sjöstad eller Nykvarn

Vill du utvecklas till  Business Controller inom från produktion? Söker du en roll i ett internationellt bolag med kända varumärken kan denna roll hos PPG Tikkurila kanske vara din nästa utmaning.

Vad kan PPG Tikkurila erbjuda dig?
Tikkurila är en ledande nordisk färgleverantör känd för sina starka varumärken, höga kvalitet och professionella tjänster vilket möjliggör den bästa tänkbara användarupplevelsen på marknaden.  Du känner säkert igen våra omtyckta och marknadsledande varumärken Alcro, Beckers och Tikkurila. I Sverige har Tikkurila Sverige AB drygt 200 medarbetare, sedan 2021 ingår vi i den internationella koncernen PPG.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Till affärsområde Operations Business Partnering EMEA North & East söker vi nu en Business Controller som skall stötta produktion och logistik i såväl Sverige som Finland. Du kommer att agera Business Partner för ditt affärsområde med mål att utveckla och presentera analyser för nå en så kostnadseffektiv produktion som möjligt. Du kommer också att arbeta nära affären och stötta verksamheten med beslutsstöd och olika typer av business case. Rollen rapporterar till Head of Operations Business Partnering. Du väljer själv om du vill sitta tillsammans med Finance i Hammarby Sjöstad eller med  vår svenska produktionsanläggning i Nykvarn

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Business Partner till Operations i såväl Finland som Sverige.

  • Medlem av ledningsgruppen för Operations Finland/Sverige

  • Affärsstöd til logistik-projekt samt analys och rapportering på

  • regional nivå

  • Driva kostnadseffektivisering och stötta med beslutsunderlag

  • Analys och rapportering av lokala siters resultat

  • Månadsbokslut och uppföljning av olika KPI:er

  • Budget och forecast

  • Kontinuerlig processutveckling

  • Business Case för att stötta strategiska projekt och capex-förberedelser

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk eller eftergymnasial utbildning och något års erfarenhet av Business Control alternativt revision eller redovisnings och vill utvecklas inom Business Control. Du har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer och uppskattar de många kontaktytor som blir en följd av en internationell matris-organisation. För att lyckas i rollen behöver du ha god analytisk förmåga och ett mod att driva förändring. Då vi är en internationell koncern söker vi dig som behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är flexibel och prestigelös, en lagspelare.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar PPG Tikkurila med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande – varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

 

Dela detta jobb

Business Controller PPG Tikkurila – Hammarby Sjöstad eller Nykvarn

Mpya Finance AB