ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Business Controller med fokus på inköp

Företag Gazella
Ort
Kategorier
Utgår

2024-03-12

Ansök nu

Business Controller med fokus på inköp

Gazella rekryterar nu en Business Controller med fokus på inköp till ett ungt men expansivt e-handelsföretag. Som Business Controller ges du här en möjlighet att bli en del av bolagets spännande resa i en affärsnära och analytisk roll. Du kommer att arbeta nära inköpsteamet, rapportera till bolagets COO och vara en del av ledningsgruppen. Här välkomnas du till en ung, utvecklingsbenägen och försäljningsorienterad organisation med högt tempo.  

Tjänsten är placerad i Centrala Stockholm med möjlighet till hybridarbete 1–2 dagar per vecka. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

I rollen som Business Controller på detta bolag kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
 

  • Ansvara för upprättande av inköpsbudgetar samt uppföljning av dessa.  

  • Analys av bland annat aktuella kampanjer, sortiment och lagerhållning samt sätta upp actions.  

  • Proaktivt driva arbetet med lager- och prissättningsstrategier. 

  • Agera businesspartner och bollplank gentemot hela organisationen. 

  • Agera som drivande part i affärsutvecklingsprojekt, både med business case och diverse ad-hoc projekt som kommer leda till underlag vid strategiska beslut.  

Erfarenhet 

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, samt 3-5års erfarenhet av business- purchasing- och/eller sales controlling från en kommersiell verksamhet med budgetansvar. Det är meriterande om du tidigare arbetat i ett tillväxtbolag eller i en entreprenöriell miljö. Vidare är det även starkt meriterande om du tidigare arbetat i något BI-verktyg och/eller Google Analytics. Du har mycket goda kunskaper i Excel och har flytande kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.  

Personliga egenskaper  

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du är analytisk, kommunikativ och affärsorienterad som person. I ditt arbete agerar du proaktivt med en stark initiativförmåga och ett stort eget driv. Du är social, prestigelös, samarbetsvillig och positiv och har förmåga att se detaljer såväl som helheten.  

Ansökan 

Är det dig vi söker? Ansök redan idag via knappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Carlsson, (stina.carlsson@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.   

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Dela detta jobb

Logo
Business Controller med fokus på inköp

Gazella