ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Löf är inte vilket försäkringsbolag som helst. Vi försäkrar och förebygger skador i sjukvården. Just nu söker vi en hållbarhetsansvarig som ska driva Löfs anpassning till CSRD. Har du förståelse för hållbarhetsstyrning och vill jobba i en utvecklande roll kan du vara den vi söker.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som hållbarhetsansvarig leder och driver du Löfs arbete med anpassning till CSRD. Arbetet innebär att planera, organisera samt att driva utveckling med att anpassa hållbarhetsredovisning. Du kommer att arbeta med GAP-analys och dubbel väsentlighetsanalys och utifrån vad analysen visar ta fram nya styrningsparametrar. I din roll analyserar du vad vi behöver och hur rapportering ska se ut samt vad som behöver utvecklas. Här har du chans att jobba i en verksamhetsnära roll med många samarbetsytor i ett kreativt arbete. Du rapporterar direkt till chef för strategi och affärsstöd. Tjänsten är en visstidsanställning som pågår tom 30 juni 2025.

Om dig som medarbetare

För att passa in hos oss är du en social, prestigelös och lyhörd person. Du är en analytsisk person som har en helhetssyn och förstår vilken inverkan hållbarhetsstyrning har på verksamheten. Som person är du lösningsorienterad och är bra på att hitta vägar för att komma framåt. Du har också en förmåga att få med dig människor och har en passion för att utveckla och driva projekt framåt. Arbetet innebär att jobba mot deadlines och du behöver därför ha ett strukturerat arbetssätt. Du är intresserad av området och tar del av omvärldsanalys.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är hållbarhetsekonom eller motsvarande med relevant akademisk utbildning. Du har arbetat minst ett år inom området och har förståelse för hållbarhetsstyrning och regelverksutveckling. Vi ser det som meriterande med erfarenhet av projektledning. Du är flytande i engelska.

Inte vilket jobb som helst

På Löf arbetar vi mål- och värderingsstyrt. Våra värdeord, Aktiv, Effektiv, Respektfull, och Professionell, genomsyrar vårt sätt att arbeta.  

Precis som vi bryr oss om våra kunder, bryr vi oss om våra medarbetare och vill ge dig förutsättningar för utvecklas och göra ett så bra jobb som möjligt. Vi erbjuder en god företagskultur, ett omfattande kompetens-utvecklingsprogram, breda hälso- och personalvårdsinsatser och nära samverkan med dina kollegor. Vi har också valt att ha ett flexibelt arbetsupplägg och vår arbetsplats finns i moderna lokaler centralt placerat i Stockholm.

Om oss

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättningen till patienter som skadas i vården, samt bidra till att antalet vårdrelaterade skador minskar. Vår arbetsplats ligger på Södermalm i Stockholm och tillsammans är vi cirka 190 medarbetare som jobbar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet.  Mer information om Löf hittar du på www.lof.se

Kom och jobba med oss

Skicka cv och personligt brev när du söker tjänsten. Eftersom urvalsprocessen sker löpande är det bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdagen är den 2023-09-24.

Personuppgifterna i din ansökan behandlas enbart i rekryteringssyfte och kommer att sparas i maximalt två år.

Kontakt:

Bodil Garneij, Avdelningschef Strategi- och affärsstöd
08-501 010 53
bodil.garneij@lof.se

Lisbeth Nylén-Bakurin, Facklig representant, Forena
08-551 010 35
lisbeth.nylen-bakurin@lof.se

Mia Fridlizius, Facklig representant, SACO
08-551 011 35
mia.fridlizius@lof.se

 

 

Brinner du för hållbarhet?

Ort
Utgår

2023-09-24

Ansök nu

Dela detta jobb