ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Anmälan till kommande uppdrag som inköpare

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Anmälan till kommande uppdrag som inköpare

Arbetsbeskrivning

Vi ser just nu en ökad efterfrågan på inköpskonsulter från våra kunder, därför söker vi nu både juniora och seniora inköpare för kommande uppdrag. Jurek har kunder vars verksamhet opererar både nationellt och internationellt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter hos våra kunder kan vara att hjälpa organisationer att utveckla och genomföra inköpsstrategier, identifiera och hantera risker, förbättra leverantörsrelationer och optimera inköpsprocesserna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kan vara
• Genomföra analyser av inköpsprocesser och identifiera förbättringsområden
• Utveckla och implementera inköpsstrategier som stödjer organisationens övergripande mål
• Hantera och förhandla avtal med leverantörer
• Upprätthålla en hög nivå av leverantörsrelationer och förbättra kommunikationen mellan organisationen och dess leverantörer

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som inköpare och vill fortsätta utvecklingen inom ditt specialistområde. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, management, inköp eller liknande områden. Vi tror även att du har en stark analytisk förmåga och erfarenhet av att analysera marknaden. Identifiera trender och möjligheter samt starka förhandlingsfärdigheter. Som konsult på Jurek ser vi att du är analytisk, noggrann och en god teamplayer som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Ute hos kund representerar du Jurek och delar våra värderingar kring att vara en god kollega och konsult.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund alternativt gå som egen konsult. Utifrån kundens behov kan du erbjudas hybridlösning och en anställning på heltid alternativt deltid. Som konsult via Jurek får du marknadsmässiga förmåner som fast månadslön, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Cathina Berglund på cathina.berglund@jurek.se. Vi intervjuar löpande, välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Dela detta jobb

Logo
Anmälan till kommande uppdrag som inköpare

Jurek