ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en person med starkt driv och ett genuint affärsintresse? Vill du anta en nyckelroll på ett bolag där du kan växa över tid? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter dig som är affärsinriktad, med en analytisk ådra och som vill anta rollen som CFO hos vår kund.

I rollen kommer du att arbeta såväl självständigt som tillsammans med engagerade kollegor. För rollen värdesätter vi dina vassa Excel-kunskaper och din goda kompetens inom modellering. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex, för att sedan övergå i en fast anställning direkt hos kunden. 

Placering: Centrala stockholm 

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och finans. Har du dessutom erfarenhet av SaaS eller startup-bolag sedan tidigare är det ett starkt plus. Utöver det kommunicerar du tydligt och effektivt, på såväl svenska som engelska. Vi söker dig som har en genuin framåtanda och som är redo att växa och axla rollen som CFO över tid! 

Sök rollen idag!

Kan det vara dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer HBCFO2211. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Berg (hanna.berg@vindex.se, 073-511 20 22) vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag CFO

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Analytisk CFO till framgångsrikt IT-bolag

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Dela detta jobb