ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Affärsområdescontroller med personalansvar till Ikano Bostad

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Affärsområdescontroller med personalansvar till Ikano Bostad

Är du en driven och strukturerad person med förmåga att ta egna initiativ och som tycker om att arbeta affärsnära?

Vi söker nu en Affärsområdescontroller där du kommer ha en nyckelroll hos oss inom affärsområdet Nya Bostäder och möjlighet att påverka vår fortsatta utveckling. Vi erbjuder en utvecklande miljö där du får bidra med just din kompetens och erfarenhet.

Arbetsbeskrivning

I uppdraget kommer du ha ansvar för controlling inom Nya Bostäder i Sverige och stötta Chef Nya Bostäder i att hitta, utveckla och driva nya affärsmöjligheter. Du är övergripande finansiellt och strategiskt stöd till Chef Nya Bostäder och dennes ledningsgrupp. Du är också ansvarig för samarbete med och rapportering till ekonomi/finansavdelningen på Ikano Bostad. Du kommer att ha funktions-och personalansvar för en controllergrupp inom Nya Bostäder.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
• Skapa business case och bidra till datadrivet beslutsfattande
• Uppföljning av resultat och nyckeltal
• Budget och prognosarbete
• Vara ett stöd och följa upp projektkalkyler och projektutfall avseende bolagets byggnadsprojekt
• Stödja och följa upp Projektansvarig och ledning vid upprättande av investeringsärenden
• Arbeta med riskanalyser
• Verka för förbättringar, effektiviseringar och god samarbetsanda vilket för bolagen framåt samt delta i olika typer av projektarbeten
• Ingå i Nya Bostäders ledningsgrupp samt ha personalansvar för de controllers som ingår i ditt team

Vem är du?
Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:
• Civilekonom eller motsvarande
• Minst 5 års relevant erfarenhet av controlling, helst från bostadsutvecklings- och bostadsproduktionsbranschen
• Gärna erfarenhet av ledningsgruppsarbete och personalansvar sedan tidigare
Som person söker vi dig som är jordnära och med god ledning- och samarbetsförmåga. Du är engagerad, prestigelös och hjälpsam. Din förmåga till struktur och analys är hög, och för att lyckas i rollen bör du ha ett intresse för att arbeta affärsnära och strategiskt.

Ikano Bostad vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Vi erbjuder
Hos oss får du arbeta i en stimulerande, varierande och utvecklande roll där du kommer att ha många kontaktytor. Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till vår utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete.
På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting stort!
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström, malin.sjostrom@jurek.se eller 0709-72 14 70.
Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.


Om Ikano Bostad
Ikano Bostad är en långsiktig fastighetsägare och bostadsutvecklare. Med omtanke och engagemang äger och utvecklar vi hållbara stadsdelar och bostäder i Sverige och Danmark. Vi äger och förvaltar hyresfastigheter och utvecklar såväl bostadsrätter, hyresrätter som småhus. Vidare utvecklar och förvaltar vi vårdboende. Omsättningen uppgår till ca 3,5 Mdr medan fastighetsvärdet uppgår till ca 21 Mdr exklusive pågående bostadsprojekt. Ikano Bostad är en del av Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Affärsområdescontroller med personalansvar till Ikano Bostad

Jurek