ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administration, inköp, ekonomi

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-03-29

Ansök nu

Administration, inköp, ekonomi

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

ARBETSUPPGIFTER
Har du tidigare jobbat som administratör, inköpare eller inom ekonomi? Är du på jakt efter nya spännande utmaningar i arbetslivet och känner att det är dags att prova på en ny arbetsplats? Vi har mycket spännande på gång för just dig.
Uppdragen är främst i GGVV.

  • Administration

  • Inköp

  • Ekonomi

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är öppen för nya utmaningar i arbetslivet, dig som vill testa på en ny arbetsplats. Du som person är flexibel och kommunikativ. Du strävar efter att nå uppsatta mål.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget och anställning ho kunden. Start enligt överenskommelse.

Det kan även vara en direktrekrytering till kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
För frågor kring tjänsterna kontakta Dejan Livancic via mail. Dejan.Livancic@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Administration, inköp, ekonomi

Eterni Sweden AB