ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Accountant till Newsec

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Accountant till Newsec

Newsec växer och söker nu ytterligare Redovisningsansvariga med stort engagemang, som kommer arbeta med ekonomisk rapportering, redovisning och bokslutshantering. Du kommer att säkerställa en trygg hantering av våra kunders ekonomiska förvaltning.

Newsec Property Asset Management Sweden erbjuder ett stimulerande arbete i dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt. Du får möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel, och har flera år i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

 Vad ska du göra?

Arbetet är självständigt och för att trivas i rollen behöver du vara kund- och affärsfokuserad, kommunikativ, proaktiv, vara en problemlösare samt en lagspelare.

Dina ansvarsområden består bland annat av att självständigt ansvara för att driva:

  • Löpande redovisning, avstämningar samt årsbokslut
  • Årsredovisningar
  • Skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
  • Hantera fastighetsmoms och deklarationer
  • Likviditetsplanering
  • Planera, sammanställa och rapportera bokslut till kund
  • Rapportera och vara kontaktperson och rådgivare till kund
  • Revisorskontakter och myndighetskontakter

Meriterande är även om du kommit i kontakt med koncernredovisning, budget och prognos samt transaktionsredovisning (köp- och sälj av fastigheter och bolag, fusioner, fissioner).

 Vem är du?

Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel, lyhörd och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund. Självständighet, proaktivitet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper som Newsec värdesätter högt.

Vidare är du en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad.

Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning.  Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god nivå på dina kunskaper i Excel.

Vill du veta mer?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Målberg, tel. 0733-80 77 88 eller Anette Zantelid 0732 – 03 67 77 Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

Dela detta jobb

Accountant till Newsec

Mpya Finance AB